Welcome to the future world of giving©️

Teddy Bear Gift Shop

Par reči o nama

 

Više nikada ne morate tragati za savršenim poklonima jer mi ih kreiramo za vas i zadovoljavamo i najprefinjenije ukuse!

Teddy Bear EU je savremena online poklon prodavnica u Beogradu i Budimpešti, koja želi da pruži svojim potrošačima nešto drugačije, zanimljivije i u svakom slučaju modernije usluge i proizvode od ostalih poklon prodavnica.

Ovde možete naći jedinstvene poklone, koje sigurni smo, nećete naći ni u jednoj drugoj poklon prodavnici. Misija nam je, da usrećimo kako naše potrošače, tako i njihove poklonoprimce kojima će ostati u nezaboravnom sećanju iznenađenje koje nosi naš žig.

Samo treba da poželite, a mi ćemo vam kreirati poklon koji će se zauvek pamtiti!

 

FAQ

Teddy Bear proizvode možete naručiti:
-Pozivom našeg kontakt centra: ‎+381 64 5160 610,+381 11 4038 013
-Putem našeg WebShop-a
Stevanex DOO Beograd -Uplatom na naš tekući račun 170-0030042607000-32
-Neposredno u našem Gift Shop-u koji se nalazi u Beogradu, Opština Vračar, Graničarska ul. 16, gde na licu mesta možete pogledati naše proizvode.
-Na raspolaganju Vam je mogućnost lične kućne dostave putem našeg kurira na čitavoj teritoriji grada Beograda po ceni od 1000 dinara, izlazak po novac na adresu 500rsd na teritoriji grada Beograda, šaljemo i ostalim kurirskim službama na teritoriji cele Srbije i šire (WorldWide), a porudžbina je na Vašoj adresi u najkraćem mogućem roku - jedan do dva radna dana od dana porudžbine na teritoriji republike Srbije.
Tu smo za Vas, da po Vašoj želji naštampamo poruku na majici od Teddy Bear mede. Cena štampe je 1000rsd

Ukoliko želite da personalizujete medinu majicu, potrebno je da poručite 4 do 5 radnih dana unapred. Vršimo uslugu personalizovanog veza sa inicijalima (početna slova) imena i prezimena na našim Teddy Bear®️ proizvodima. Cena personalizovanog veza iznosi 6.000 rsd.
Prilikom kupovine svih naših proizvoda, dobijate na poklon naš Greetings card, na koji naše ljubazne koleginice pišu posvete po vašim željama zlatnim markerima.

Naravno, u slučaju da želite da odaberete neke od naših Greetings Cardova koje su po temama vezane za odredjene prilike (rođendani, proslave, žurke, svadbe, rođenje deteta itd.), možete kupiti u našem shop-u.